Skaffevæsker


Harmonix Leaf Active - 15 ltr.

Harmonix Leaf Active må anvendes til ukrudtsbekæmpelse på parkeringsarealer, veje, indkørsler, fortove, havegange, terrasser og udyrkede arealer. Harmonix Leaf Active er et ikke-selektivt, glyfosatfrit middel til bekæmpelse af både ukrudt og mos. Aktivstoffet, baseret på naturlig eddikesyre, i kombination med den specielle boostereffekt vil få bladene på ukrudt og mos til at visne og dø kort efter behandlingen. Der er ingen resteffekt i jorden af Harmonix Leaf Active. Blanding: 25 ml/100 ml færdig. 15 ltr. konc./60 ltr. færdig blanding = 600 m2.

(Prisen er inkl. afgift)

Produktdata
Vare nr.: 85771000
Trinol 810 - Insektmiddel 700 ml

Kan anvendes mod alle krybende og flyvende insekter som myrer, fluer, ørentvister, sølvfisk, møl, biller, lopper m.v.

Produktdata
Vare nr.: S810
Aquapy EW - 1 ltr.

Aquapy EW anvendes mod insekter: flyende, krybende og kravlende. Rumbehandling mod flyvende insekter via tågesprøjtning eller mod flyvende/krybende/kravlende insekter via sprøjtning på flader, hvor insekterne opholder sig.

(Prisen er inkl. afgift)

Produktdata
Vare nr.: 79006268
K-Othrine SC25 - 1 ltr.

Det professionelle skadedyrsbekæmpelsesmiddel, der virker her og nu på alle insekter, samt giver langtidseffekt på optil 4 uger. Anvendes mod f.eks. biller, myrer og kakerlakker, fluer, myg og møl. Sprøjtes på og omkring insekternes opholds- og skjulesteder i og omkring bygninger.

(Prisen er inkl. afgift)

Produktdata
Vare nr.: 84084344
Solfac EW 50 - 1 ltr.

Bredspektret og langtidsvirkende kontakt-insekticid. Kan anvendes mod en lang række af de skadelige insekter, som optræder i og omkring huse. Specielt velegnet til ru overflader som sokler og andre betonoverflader. Kan bruges til både inden- og udendørs brug.

(Prisen er inkl. afgift)

Produktdata
Vare nr.: 3672933
Maxforce Quantum - 2 gram

Bekæmpelse af alle normalt forekommende myrer. Klar-til-brug lokkedåse til bekæmpelse af myrer i og omkring huse. Lokkedåsen indeholder lokkemad, der tiltrækker myrerne, som derved bringer lokkemaden og det aktive stof ned i boet og bekæmper boet indefra. Lokkemad og aktivstof er indkapslet i et kammer midt i dåsen.

(Prisen er inkl. afgift)

Produktdata
Vare nr.: 80241798
Maxforce Quantum - 4 x 30 gram

Bekæmpelse af alle normalt forekommende myrer. Er et klar-til-brug sirup-baseret myremidel, der indeholder imidacloprid til kontrol af myrer og deres myrebo. Anvendes på steder hvor en diskret myrebekæmpelse ønskes. Eksempelvis køkkener, slagterier og varehuse.

(Prisen er inkl. afgift)
(1 cl = 4 x 30 gram)

Produktdata
Vare nr.: 79224931
Harmonix pasta - 500 x 10 gram.

Det giver en tidligere opdagelse af tilstedeværelsen af gnavere. Er et vigtigt IPM trin, der tillader gennemførsle af en parmanent overvågnings tilgang i stedet for den permanente lokkefælde. Er især velegnet til fødevareindustrien og andre følsomme områder som skoler, hospitaler, farmaceutisk og kosmetisk industri, it og biotek planter.


(1 cl = 500 x 10 gram)

Produktdata
Vare nr.: 84472379