Care Repair Helt Klart 400 ml Glasrens

Model/varenr.: 250
99,00 DKK  
( 123,75 DKK  m/Moms )

Levering: 1-4 dage

Fri fragt ved køb over 1500,- ekskl. moms

 • Køb 12 eller flere til 89,10 DKK
  ( 111,38 DKK )
  pr stk.
 • Køb 24 eller flere til 84,15 DKK
  ( 105,19 DKK )
  pr stk.
 • Køb 48 eller flere til 79,20 DKK
  ( 99,00 DKK )
  pr stk.

Helt Klart er en fantastisk god glasrens til dig der gerne vil have 100 % spejlblanke ruder, vinduer, skærme, spejle hurtigt og effektivt.

Du vil nok blive overrasket over, hvor nemt det er at få et helt glasklart resultat med en meget lille arbejdsindsats: Sprøjt Helt Klart på emnet og tør af med en glasklud.

Uanset om du skal fjerne hydraulikolie, nikotin eller trafikfilm på bilens ruder ude eller inde, rengøre glasdisken i butikken eller fjerne hundesnuder fra glasset i bryggersdøren, eller fingremærker fra din computerskærm, så er opgaven hurtig løst. 

Helt Klart er den perfekte ruderens.

Helt Klart sprøjtes ud i mikroperler - og er derfor meget drøj i brug og nem at arbejde med.

Helt Klart har en mild duft og en antistatisk effekt.

Kommer i en kulsyredrevet spray - for sikkerhedens og miljøets skyld. 

Indeholder parfume.

Fremstillet i Danmark.

Sikkerhedsdatablad

Bestilling 

1 stk. = 1 stk.

12 stk. = 1 colli

Vores kunde Allan Trolle er glad for at bruge Helt Klart.  Allan er reklamefotograf og vil hellere bruge tiden på lave de fedeste billeder end på rengøring.

Allan siger:

“I mit daglig virke som reklame fotograf bruger jeg mange gange glasplader, hvor jeg sætter eller lægger produkter på. Derfor er det vigtigt, at mine glasplader er så rene som muligt. Da jeg kan se mange detaljer i mine billeder. Når jeg skal rense mine glasplader. Bruger jeg Care Repairs “Helt klart“. Den har jeg rigtige gode erfaringer med. Den er effektiv og enkel at bruge. Og jeg bruger ikke lang tid på, at få mine glasplader rene .“