Udsolgt

Fimap E-spray desinfektions pistol 1 L, m. genoplafdeligt batteri

Model/varenr.: 503245
5.995,00 DKK  
( 7.493,75 DKK  m/Moms )

Levering: 1-4 dage

Fri fragt ved køb over 1500,- ekskl. moms

Er du træt at at bruge din egen eller kollegers dyrebare tid på desinfektion af overflader? Det forstår vi godt. Det var vi også.

Derfor har vi investeret i en smart løsning i form af en batteridrevet desinfektionspistol, Fimap, til at gøre arbejdet, så alle kolleger kan fokusere på deres kerneopgave i stedet for desinfektion.

Dejligt og i det lange løb langt billigere end den manuelle kollega-løsning - til glæde for alle.

Den kan også skabe glæde hos jer.

Fimap er en elektrostatisk desinfektionspistol - en e-spray - som sprøjter en ”tågesky” ud i lokalet og dermed desinficerer. Hurtigt og nemt. Den anvender princippet om elektrostatisk induktion til at distribuere desinfektionsmiddel effektivt og ensartet på overflader. Det betyder, at desinfektionsmidlet kryber på overfladerne. f.eks. rundt om bordben og under bo

Fimap er genial. Når den skyder, giver den desinfektionsvæsken en elektrisk ladning, som får den til at ”kravle” rundt om de emner, der rammer - f.eks. bagom stoleben, ind under bordplader osv.

Genopladeligt batteri medfølger. 

Fiman anvendes sammen med Rapid A desinfektionsmiddel. Tanken kan indeholde 1 l.  

Mål: 

Længde: 41,7 cm
Bredde: 28 cm
Højde: 9,5 cm
Produktbeskrivelse:Fimap E-spray er en professionel pistol sprøjte, der bruger princippet om elektrostatisk induktion til at distribuere desinfektionsmiddel effektivt og ensartet på overflader.