Udsolgt

Moppe Swep Duo Interior 35 cm microfiber

Model/varenr.: 26153
248,27 DKK  
( 310,34 DKK  m/Moms )

Levering: 1-4 dage

Fri fragt ved køb over 1500,- ekskl. moms

Interiørmoppe i serien SWEP fra tyske Vileda. SWEP serien er red dot award winner pga. det geniale design. Og vi kan da også kun sige, at det er fuld fortjent. Vileda er tysk kvalitet, når det er bedst.

SWEP Duo interiør er en dobbeltsidet imoppe til stribefri rengøring af interiør - specielt udviklet til rengøring af rustfrit stål, glas og fliser. 

Det er meget nemt at gøre effektivt rent med interiørmoppen. Sprøjt vand/brugsopløsning på moppen eller overfladen, du vil gøre rent. Tør af - og du fjerner støv, ffedt og andet snavs. 

Moppen er fremstillet af mikrofiber - og strukturen i stoffet sørger for, at moppen efterlader bittesmå vanddråber, der hurtigt fordamper og efterlader en skinnende ren overflade uden striber. 

Selv på rustfrit stål som godt kan være en udfordring efterlader moppen en flot finish og et godt resultat (undgå brug af stålplejemidler). Og den er også rigtig god til tavlerengøring.

Skal du fjerne fingeraftryk eller støv, behøver moppe eller overflade ikke at være våd.   På meget snavsede overflader anbefaler vi, at du sprayer rengøringsmiddel på og aftørrer med en fugtig klud. Bagefter tørrer du af med en tør moppe og får et strålende rent og stribefrit resultat.

Ved rengøring af sarte overflader anbefaler v, at du sprayer vand/brugsopløsning på moppen og ikke på de overflader, du vil rengøre. 

Moppen er med to sider - så der er dobbel op på rengøringsflade. På meget snavsende overflader kan du bruge den ens side til at gøre rent med og den anden side til aftørring.

Brug den smarte moppe i mikrofiber sammen med det korte 50-90), lette teleskopskaft i aluminium og gør rent på både lodrette og vandrette flader på ergonomisk vis. 

Bestilling

1 stk. = 1 stk.