SWEP DUO microcombi mop Grå 75 cm

Model/varenr.: 26142
383,81 DKK  
( 479,76 DKK  m/Moms )

Levering: 1-4 dage

Fri fragt ved køb over 1500,- ekskl. moms

SWEP Duo systemet fra Vileda er tysk kvalitet, når det er bedst. Serien har vundet flere designpriser - og ikke uden grund. Her er der tænkt over hver eneste detalje - både hvad angår ergonomi, økonomi og hygiejne.

Med SWEP Duo reducerer du både antallet af moppeskift og vaske til det halve. For der er dobbelt op på rengøringsflade på den dobbelte moppe. Desuden er det meget nemt at skifte moppe - helt uden at komme i berøring med den snavsede moppe. Hygiejnisk og sikkert.  

Med en svanemærket SWEP Duo Microcombi moppe rengør du større og åbne arealer effektivt i dybden - dens rengøringsevne er omend ikke unik - så i hvert fald ud over det sædvanlige. Den er velegnet til rengøring på steder, hvor der er strenge hygiejnekrav.      

Se her hvordan du gør effektivt rent med SWEP.

Med SWEP DUO microcombi samler du på en og samme tid det løse skidt (MicroTech garnet i kanten) og gør rent i dybden (mikrofiber).

Fremstillet af 100 % polyester, luvklippet mikrofiber med aktive polyester zoner. Bunden er 100 % polypropylene.Strukturen giver en lav friktion, så moppen glider let hen over gulvet.

Anvendes til fugtaftørring eller, fastgroet smuds på alle glatte og / eller behandlede gulve i alle type miljøer som f.eks. skoler, børnehaver, kontorer, hoteller og restauranter.

Kan anvendes i tør, fugtig og våd tilstand. 

Denne mikrofibermoppe passer til Swep Duo dobbeltsidet fremfører 75 cm

Moppen har en rigtig god rengøringseffekt og fjerner effektivt bakterier - se laboratorierapport

Datablad

Bestilling

1 stk. = 1 stk. 

10 stk. = 1 colli