Swep Single Safety 35 cm skrubbemoppe

Model/varenr.: 26168
175,30 DKK  
( 219,13 DKK  m/Moms )

Levering: 1-4 dage

Fri fragt ved køb over 1500,- ekskl. moms

En svanemærket Swep Single Safety 50 cm skrubbemoppe fra Vileda er af høj kvalitet og en rigtig god investering. For systemet er både effektivt og ergonomisk, så du hurtigt kan rengørie gulve.

Denne moppe er meget velegnet til meget snavsede gulve i f.ejs. bade- og bruserum hhv. omklædningsrum og indgangspartier.. 

Med sine korte fibre gør moppen effektivt rent og løsner effektiivt fastsiddende snavs. Fibrene er fremstillet af polyamid, der rengør i dybden - også fugerne.

Moppen kan fint erstatte både børste og gulvskrubbe. For den er virkelig effektiv. Vi anbefaler denne skrubbemop til periodisk rengøring af skridsikre gulve, klinker og flisegulve i f.eks. køkkener, baderum, omklædnings- eller bruseområder samt indgangspartier.    

Moppen har en lav friktion på alle typer gulve. Også de gulvtyper vi normalt kender som gulve med høj friktion. Den er nem at arbejde med.  

Fibrene har desuden en høj levetid -uanset gulvtype - også  på hårde stengulve.

Moppen kan både anvendes på en Swep Single fremfører 35 cm og en Swep Duo fremfører.35 cm

Garnet i  Swep Single Safety mop er et mix af forskellige polyesterfibre, som gør at moppen er mere slidstærk mod diverse kemikalier 

Datablad

Bestilling 

1 stk. = 1 stk. 

10 stk. = 1 colli